Lai izgaršotu īstu dabas garšu, festivāla laikā aicināsim gatavot uz dzīvas uguns kopā ar šefpavāru Ingmāru Ladigu.

Ingmārs Ladigs iratpazīstams pavārs un raidījuma “Ēdiena daba” vadītājs, kā arī Latvijas garšas meistara titula ieguvējs. 

Kopā notiks 4 dažādu ēdienu gatavošanas meistarklases, kur katrā no tām būs iespēja piedalīties ierobežotam dalībnieku skaitam / līdz 15 personām/. Pēc meistarklases dalībnieki varēs baudīt pašu pagatavoto ēdienu.

Meistarklase plkst. 12:00
Baklažāni un zaļās pupiņas ceptas ugunskurā ar meža ogu sojas mērci

Meistarklase plkst. 13:00
Lauku vistas zupa ar ugunskurā ceptiem kartupeļiem un jāņogām

Meistarklase plkst. 15:00
Vīnogu lapu buņģis  ar  jēra cepeti un oglēs cepti kabači ar piparmētru pesto

Meistarklase plkst. 16:00
Ugunskurā ceptas sviesta baltmaizes šķēles ar zemeņu sviestu

 

Meistarklases cena: 5,00 EUR (+ 5,00 EUR festivāla ieejas biļete)

Biļetes pieejamas: BIĻEŠU SERVISS


*Dalībnieku skaits uz meistarklasēm ierobežots

Iegādāties biļetes