Šī gada13. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ietvaros jau tradicionāli norisināsies konkurss “Dansukker Labākā lauku torte”, kurā pieteikt savu dalību var ikviena lauku toršu cepēja. 

Konkursa “Labākā lauku torte” mērķis ir popularizēt lauku tortes cepšanas prasmes, veicināt to tālāknodošanu no paaudzes paaudzē, kā arī uzsvērt dabīgo produktu izmantošanas nozīmi toršu gatavošanā. Ņemot vērā, ka konkurss notiks Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ietvaros, kā viens no galvenajiem uzsvariem un vērtēšanas kritērijiem ir – toršu pagatavošanā ir jāizmanto dabīgi produkti –  lauku olas, lauku piena produkti, sezonas dabas veltes.

Šī gada konkursa tēma ir “MEŽS”.

Šogad sacensību par labākās lauku tortes titulu vadīs restorāna “Jonathan Restaurant” šefpavāre un daudz balvu ieguvusī toršu meistare Ina Poliščenko.

KĀ PIETEIKTIES?

Pieteikties konkursam var ikviens – arī tie, kuriem kūku cepšana ir vien aizraušanās!

Pieteikumus iespējams iesnigt līdz 2019. gada 1. jūlijam. Dalībnieku skaits konkursā ir ierobežots, tādēļ nekavējies ar pieteikuma iesniegšanu!

 

2017. gada konkurss “Labākā lauku torte” /Valda Ošiņa foto/

Iegādāties biļetes