Garšas tirgus dalībnieki

  1. Latvijas Ķiploks– Šobrīd SIA “LATVIJAS ĶIPLOKS” ir zīmols, kas simbolizē veselīgus, drošus un kvalitatīvus produktus, kas ražoti no Latvijā audzētiem ķiplokiem. Kontaktinformācija-sintija@latvijaskiploks.lv, tel: 22471245.
  2. Vīna darītava “Matilde” piedāvā dažādu Latvijas ogu, augļu, ziedu vīnu un vermutu degustāciju. Kontaktinformācija-Edmunds Bilders +371 26457057; edbil@inbox.lvfacebook.com/Vina-daritava-Matilde-458587974288886/.
  3. Trimpus- alus darītava Cēsīs. https://www.facebook.com/trimpus/?ref=hovercard.
  4. Meldrupīte/Ieriķu konditorija (Pie dzirnakmeņa)- Viesi tiek aicināti izbaudīt gan tradicionālos ēdienus, gan īpaši pēc firmas receptēm gatavotus ēdienus.
    Iespēja nobaudīt arī svaigus konditorejas izstrādājumus. Kontaktinformācija- ierikudzirnavas.lv; Tel: 64170089; e-pasts: meiere.ieva@gmail.com ;Facebook:  Ieriķu dzirnavas.
  5. Burkānciems- Bioloģiskā kazkopības saimniecība un siera ražotne, kur top dažāda veida kazas un govs piena sieri.  Kontaktinformācija- + 371 22188433; E-pasts: laudona@inbox.lv  www.burkanciems.lv.
  6. Zelmas maiznīca- Ir malkas krāsnī ceptas un  koka muldiņās ar dabīgu ieraugu raudzētas maizes. Viesi ZELMAS MAIZNĪCĀ tiek iepazīstināti ar maizes cepšanas tehnoloģiju un veido savus klaipiņus līdzņemšanai uz mājām. Kontaktinformācija- 26184179; E-pasts: l.lastmane@inbox.lv.
  7. Zilver Vīni- Zilver vīnotavā piedāvā nobaudīt saimnieku darītos vīnus. Pilna cikla augļkopības saimniecība no augļu koku un ogulāju stādiem līdz ogām, augļiem un no tiem darinātiem vīniem. Kontaktinformācija 29468507; E-pasts: info@piladzi.lv ; piladzi.lv.
  8. Veselības laboratorija-Ir pašmāju stipro alkoholu ražotāji. Uzlējumi tiek gatavoti tikai no Latvijas biosistēmā iegūtām pavasara, vasaras un rudens ogām. Kontaktinformācija- Guntis Kurmis –Tālr. +371 26567007; E-pasts: info@veselibaslaboratorija.lv ; veselibaslaboratorija.lv.
  9. Kārļmuiža- Lauku viesnīca Kārļamuiža piedāvā izbaudīt gardu mājas virtuvi Kārļamuižas ģimenes stila restorānā. Ēdienu pagatavošanā pavārs izmanto gan vietējo, gan organisko pārtiku. Dārzeņi, garšvielas un salātlapas tiek audzētas viesnīcas dārzā.  Kontaktinformācija- +37126165298; info@karlamuiza.lv; karlamuiza.lv.
  10. Annas Hotel/DesingnHotel SPA Restaurant- Ir viena no nedaudzajām dizaina viesnīcām Baltijas merogā. Restorāns KANNAS piedāvā svaigu un dabīgu sezonas produktu ēdienkarti un piemeklētu vīnu klāstu. Kontaktinformācija- T: +371 64180700; F: +371 64180702, E: anna@annashotel.com.
  11. Jonathan Restaurant-. Šajā restorānā var baudīt gardas Vidusjūras maltītes. Produkti, kas tiek izmantoti ēdienu pagatavošanai, tiek iegādāti no vietējiem lauksaimniekiem. Tie ir dažādi dārzeņi un garšaugi, kas tiek audzēti dabiskos, ekoloģiski tīros apstākļos. Kontaktinformācija- : +371 25606066 ;restaurant@jonathanspahotel.com ; www.jonathanspahotel.com.
  12. Lauku tējas- Ekoloģiskās tējas vāktas un radītas sertificētā bioloģiskajā saimniecībā Amatas novada, Zaubes pagastā. Tēju maisījumus veido pēc zinātņu doktores Helēnas Rubīnes ieteikumiem. Katra no tējām ir labs papildinājums ikdienas uzturam vai veselības uzlabošanai. Kontaktinformācija- 26428082; ozolini.lv.
  13. Gusts Apinis- Pirmais uzņēmums Baltijā, kas audzē kvinoju, kā arī piedāvā to pircējiem. Kontaktinformācija- info@gustsapinis.lv ;Signe Šlosberga ;+37129208644.
  14. Epi Farm EE- Igauņu virtuves ēdināšanas uzņēmums. Kontaktinformācija- +372 53481530; uulits@gmail.com.
  15. Metsik Elu EE- Savvaļas dzīvnieki Igaunijā. kaseteele@gmail.com / Ceļš uz Facebook / Ceļš uz Instagram martkase@gmail.com / ideja /   Mardi Facebook / Mardi Instagram.
  16. Delicanto-Latvijas uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes brieža gaļas produktus un delikateses. Kontaktinformācija-+371 29228072; info@cerfs.lv.
  17. 3*9 zalītes- Bioloģiska saimniecība, kas nodarbojas ar zāļu tēju, veselības sīrupiņu, dabīgu ogu un augļu dzērienu ražošanu. Kontaktinformācija- 3x9zalites@gmail.com zalutejas.lv www.facebook.com/3x9zalites Tālr.: +371 64107279, +371 64125751; Mob. tālr.: +371 28381960.
  18. Z/S Virši- Zemnieku saimniecība „Virši” audzē kaņepju sēklas, no kurām tiek iegūta kaņepju eļļa un kaņepju staks (apceptas, maltas kaņepes). Kontaktinformācija-  +371 29484843;  kanepju_sviests@inbox.lv.
  19. Siguldas Kebabs- Siguldas Kebabs ir mājīga kafejnīca, kura domā par savu klientu labklājību un cenšas atstāt patīkamu iespaidu ar katru apmeklējuma reizi. Kontaktinformācija-  siguldaskebabs@gmail.com  
  20. Cafe Hugo- Ēdināšanas uzņemums. Īpaši sagatavota garšīga maize ar lēni varītu gaļu, kas papildināta ar dārzeņiem un gardām mērcēm. Kontaktinformācija-26 116030; hugo@cafehugo.lv.
  21. Ceļojšā picērija- „Vīnkalnu” brīvdabas picērijā- iespēja piedalīties īstas itāļu picas cepšanā, kur katram iespējams izveidot picu pēc savas gaumes un garšas!  Kontaktinformācija- 29491187 (Zanda) vai 29224599 (Evija) FB-Vīnkalni.
  22. Līgatnes saldējums- Mājās gatavots saldējums, ražots, lai jūs izgaršotu mājās gatavotu saldējumu ar jaunām un varbūt pat nepierastām garšām.  Kontaktinformācija- 25 150525; FB @ligatnessaldejums.
  23. Skrīveru saldējums- Ģimenes uzņēmums, kas gatavo dabīgu mājas saldējumu. Meklējot un radot jaunas receptes ir izveidojuši orģinālu garšu un smaržu harmoniju. Kontaktinformācija- skriveri@majassaldejums.lv ;28361561.
  24. Kafijas grauzdētava “Tīrs miers Grauzdējam tikai kvalitatīvas un ar skaidri zināmu izcelsmi esošas arabika pupiņas. Vislielāko baudu mums sagādā tieši kafijas pagatavošana un cilvēku izglītošana kafijas jomā. Kontaktinformācija- +371 64497729, +371 26557582 turist@gulbene.lv.
  25. Bērzkrogs bistro- Atbalsta sadarbību ar vietējiem ražotājiem, kuru produkti ir nobaudāmi vai nopērkami (arī suvenīri) uz vietas. Latviešu virtuve: Pelēkie zirņi ar speķi, putraimu biezputra. Kontaktinformācija- + 371  29226141, 27722557 ernests@kirsis.eu.