Mednieku vakariņas

Lai pagatavotu ēdienu “Mednieku vakariņas” nepieciešams:

  • Meža cūkas gaļas gabali, arī ar kauliņu;
  • Alus sutināšanai;
  • Saldais krējums;
  • Sīpols;
  • Burkāns;
  • Paprika;
  • Ķiploks;
  • Pētersīļasakne;
  • Kadiķogas;
  • Lauru lapa;
  • Sāls, malti melnie pipari.

Pagatavošana:

  1. Meža cūkas gaļas gabalus apcep uz pannas.
  2. Apcepto gaļu liek katlā, pievieno sīpolu, lauru lapu, ķiploku, papriku, pētersīļa sakni, burkānu, kadiķogas, sāli, piparus. Pārlej ar alu un sutina apmēram 1,5–2 stundas, līdz gaļa ir mīksta.
  3. Beigās pievieno saldo krējumu.
  4. Ēd ar kartupeļiem, salātiem un citām piedevām.

Labu apetīti!