Pildītas medījuma pankūkas

Lai pagatavotu medījuma pankūkas, būs nepieciešams:

PANKŪKĀM:

  • Olas;
  • Piens;
  • “Dobeles dzirnavnieks” kviešu milti “Ekstra”;
  • Pa šķipsniņai sāls un cukura;
  • Eļļa un sviests cepšanai.

PILDĪJUMAM

  • Medījuma gaļa;
  • Selerijas kāti;
  • Burkāns;
  • 2 sīpoli;
  • Ķiploks;
  • Lauru lapas;
  • Pētersīļi;
  • Sāls, pipari;
  • Saldais krējums;
  • Eļļa un sviests cepšanai.

Pagatavošana:

  1. Liek vārīties gaļu pildījumam. Gaļai pievieno 4 daļās sagrieztu sīpolu, dažas ķiploku daiviņas, burkānus, selerijas kātu, sāli, piparus, lauru lapas, un pētersīļus. Gaļu vāra apmēram 3 stundas. Galvenais ir noputot putas, kas rodas gaļas vārīšanas sākumā, neļaujot tām ievārīties buljonā. kad gaļa gatava, atdzesē, atstājot to buljonā.
  2. Atdzesēto gaļu izņem no buljona, buljonu izkāš caurdurī tīru. Gaļu samaļ gaļas maļajamā mašīnā.
  3. Smalki sagriež sīpolu, sakapā dažas ķiploku daiviņas. Pannā ieliek sviestu, sīpolus, ķiplokus un apcep, līdz tā ir maigi brūna. gaļai pievieno nedaudz buljona, lai masa būtu mitrāka, krēmīgumam nobeigumā piejauc skābo krējumu.
  4. Pagatavo plāno pankūku mīklu un sacep pankūkas eļļā vai sviestā.
  5. Pilda masu pankūciņās un cep sakarsētā eļļā, līdz tās kļūst zeltaini brūnas no abām pusēm.