Renārs sevi dēvē par konceptpavāru. Pēc vairāku gadu darbošanās dažādos Latvijas un ārvalstu restorānos viņš ir pievērsies gatavošanai dabā. Ar savu zīmola Gatavo dabā Renārs ved cilvēkus pārgājienos un gatavo visiem gardu maltīti. Renāram LTV bijis autorraidījums “ Gatavo dabā”, un nu jau daudzus gadus viņš ir arī žurnāla “Pie Galda!” aktīvs recepšu autors.
Š.g. jūnijā ir iznākusi Renāra ilgi lolotā grāmata ar tādu pašu nosaukumu ” Gatavo dabā”. Grāmata aicina lasītāju doties ārā un baudīt dabas skaistumu, kā arī draugu un laba ēdiena klātbūtni. Grāmata ir veidota kā recepšu, eseju un ilustrāciju stāsts par Latvijas skaisto dabu. Tā lieliski kalpos kā iedvesma visiem, kam patīk doties aizrautīgos pārgājienos, kā arī tiem, kam nepieciešams padoms, lai gatavotu ēdienu dabā uz dzīvas uguns.
Dalības maksa: 5,00 EUR
Dalībnieku skaits: 20 personas
Meistarklases norises laiks:
Plkst. 12:30 – 13:30
Kopā gatavosiet:
Maizi, ceptu čuguna katlā, kopā ar ķirbju zupu grebtā ķirbī
Plkst. 15:00 – 15:30
Kopā gatavosiet:
Oglēs ceptus dārzeņus ar savvaļas garšaugu pesto un svaigo sieru
Visas maksas meistarklases iespējams aplūkot un iegādāties šeit: https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/festivals/zaubes-savvalas-kulinarais-festivals-86643/