Vairāk nekā 300 koku sugu no visas Ziemeļu puslodes. Unikāli Eiropas nozīmes meža vēstures objekti.
www.skriveri.lv
Te atrodās Latvijā augstākās šūpoles, kā arī visvairāk šūpoļu vienuviet. Parka teritorijā ir brīvdabas pavarda vieta un pirts. Saimniece piedāvā profesionālus pirts rituālus un nakšņošanas iespējas. Plašāka informācija zvanot pa tālr.: + 371 28679934 GPS: 56.927304, 25.061972 www.supolu-parks.lv
Pastaigu taka gar Augšezeru un Lejasezeru, viduslaiku pils mūra fragmentu un Zaubes dižozolu. Dižkoka stumbra apkārtmērs ir 8,05 m, devītais lielākais (resnākais) Latvijā. Plašāka informācija zvanot pa tālr.: +371 29178856 GPS: 56.9943, 25.2574 www.amata.lv
Pieejama pamata apmācība, vizināšanās ratos un zirga mugurā, ziemā zirga kamanās. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās, zvanot pa tālr.:+371 26197319 (Rudīte) GPS: 56.9785, 25.2272 www.amata.lv
Atpūtas un telts vietas pie ezera. Karsēšanās koka kublos. Plašāka informācija zvanot pa tālr.: + 371 28383597 GPS: 576642, 6317454 www.amata.lv
Briežu dārza apskate, dzīvnieku novērošana, individuāla dzīvnieku barošana, fotografēšanās ar briežiem. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās zvanot pa tālr.: +371 29176917 GPS: 57.0335, 25.3500 www.amata.lv
Saimniecībā aug vairāk nekā 100 augu sugu un šķirņu. Ekskursija, augu stādu iegāde, tēju, augļu un ogu degustācijas un konsultācijas. Iepriekšēja pieteikšanās, zvanot pa tālr.: +371 29229588 GPS: 56.627517, 25.085547 www.ragares.com
Baznīca unikāla ar savu torni un ozolkoka durvīm, kas ir vairāk nekā 350 gadus vecas. Fasādē izvietotas ļoti šauras un augstas logailas, kas atgādina šaujamlūkas. GPS: 56.9975, 25.2585 www.amata.lv
7 dienas nedēļā ģimenes, draugu vai kolēģu lokā var iejusties dažādās lomās un veidot savus īpašos saldumus. Degustācijas. Firmas veikaliņā – gardākie saldumi. Iepriekšēja pieteikšanās, zvanot pa tālr.: +371 20366668 GPS: 56.646218, 25.117782 www.skriverusaldumi.lv
Vilhelma Purvīša, Vilhelma Ķuzes, Garlība Merķeļa saistība ar Zaubi. Pieteikties: +371 29178856, LV, RU. www.amata.lv
Ēdiens, ko gatavo restorānā, var viegli parvērsties par ēdienu ko patīkami baudīt pie dabas, garšu daudzvedība, meža veltes. Ēdiens gatavots kopā ar Ladigs gastronomija šefpavāru Ingmaru Ladigu uz atklātas uguns. Ingmārs Ladigs ir atpazīstams pavārs un raidījuma “Ēdiena daba” vadītājs, kā arī Latvijas garšas meistara titula ieguvējs. Kopā ar Ingmaru gatavosiet: Meža sēņu Escabeche Rudens …