Vilhelma Purvīša, Vilhelma Ķuzes, Garlība Merķeļa saistība ar Zaubi. Pieteikties: +371 29178856, LV, RU. www.amata.lv
Piedzīvojums uz ūdens ikvienam interesentam. Plašāka informācija zvanot pa tālr. +371 29212179. GPS: 57.0235, 25.3043 www.amata.lv
Vairāk nekā 300 koku sugu no visas Ziemeļu puslodes. Unikāli Eiropas nozīmes meža vēstures objekti. www.skriveri.lv
Baznīca unikāla ar savu torni un ozolkoka durvīm, kas ir vairāk nekā 350 gadus vecas. Fasādē izvietotas ļoti šauras un augstas logailas, kas atgādina šaujamlūkas. GPS: 56.9975, 25.2585 www.amata.lv
800 m gara taka, kas saistās ar A. Upīša darbu “Sūnu ciema zēni”. Ejot pa taku, var sastapt 20 kokā veidotas sūnciemiešu figūras. Takas sākuma/beigu posmā ir Kalnamuižas ezers, kas A. Upīša stāstā ir Apaļais ezers. GPS: 56.622435, 25.05069 www.skriveri.lv
Zemnieku saimniecība „Ozoliņi” atrodas Annās, Zaubes pagastā – 20 ha pļavu un 50 ha meža, kur atrodami dabisko pļavu biotopi. Saimniece Brigita Lūkina ievāc dažādus augus un sagatavotās tējas piegādā lielveikaliem un Eko preču veikaliņiem. Ikviens var pieteikties ciemos, uz vietas pirkt tēju un gūt zināšanas. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās zvanot pa tālr. +371 29174664. GPS: …
“ANNAS HOTEL” ir ne tikai vieta, kur nakšņot, bet vesela pasaule. Vieta Annas ir ar savu vēsturi un auru. Viesnīca atrodas bijušajā muižas ēkā. Sena aleja pie piebraucamā ceļa, mežu un parka miers apkārt un brīnumskaists ezers skatiena attālumā. Naktsmītne, ēdināšanas pakalpojumi – restorānā ,,Kannas”, SPA kompleksa izmantošana un papildus SPA procedūras. Dažāda inventāra īre …
Atrodas vēsturiskajās Skrīveru ugunsdzēsēju depo telpās. Iespējams iepazīties ar sietspiedes procesu, tekstila apdrukas iespējām, keramikas izstrādājumu izgatavošanu un dizaina flīžu dekorēšanu. Suvenīri, dizaina lietiņas un meistarklases. Iepriekšēja pieteikšanās, zvanot pa tālr.: +371 28386655 GPS: 56.644235, 25.116101 www.radada.lv
Ēdiens, ko gatavo restorānā, var viegli parvērsties par ēdienu ko patīkami baudīt pie dabas, garšu daudzvedība, meža veltes. Ēdiens gatavots kopā ar Ladigs gastronomija šefpavāru Ingmaru Ladigu uz atklātas uguns. Ingmārs Ladigs ir atpazīstams pavārs un raidījuma “Ēdiena daba” vadītājs, kā arī Latvijas garšas meistara titula ieguvējs. Kopā ar Ingmaru gatavosiet: Meža sēņu Escabeche Rudens …
Ģimenes uzņēmums, kas ražo tīru saldējumu – brīvu no ķīmiskām piedevām. Ekskursijas, lai izzinātu saldējuma pasauli, degustācijas un īpašā saldējuma ēdienkarte. Iepriekšēja pieteikšanās, zvanot pa tālr.: +371 28361561 GPS: 56.648939, 25.120531 www.majassaldejums.lv
Briežu dārza apskate, dzīvnieku novērošana, individuāla dzīvnieku barošana, fotografēšanās ar briežiem. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās zvanot pa tālr.: +371 29176917 GPS: 57.0335, 25.3500 www.amata.lv