Pavāru sacensības

18.jūnijā 2019

Aicinām pieteikties pavārus Pavāru sacensībām gan no tuvākiem, gan tālākiem Latvijas un kaimiņvalstu nostūriem. Komandā drīkst būt ne vairāk kā 4(četri) dalībnieki. Dalībniekiem nav obligāti jābūt profesionāļiem, bet tādiem, kuriem ēst gatavošana dara prieku, tas izdodas un ir izpratne par produktu tehnoloģisko pagatavošanu.

Šī gada tēma ir “Mežs”. Katrs dalībnieks saņems vienādus produktus, vienādā daudzumā. 

Galvenā ēdiena sastāvdaļa: meža gaļa – briedis. 

Interesenti dalībai pavāru sacensībās aicināti pieteikties  līdz visas vakances būs aizņemtas vai līdz 1. jūlijam, sazinoties ar kontaktpersonu. Pieteikumā būtu
nepieciešams uzrādīt vārdus uzvārdus, nodarbošanos, komandas nosaukumu, no kurienes esat atbraukuši, jūsu idejas ko jūs gatavosiet un kāpēc vēlaties piedalīties.

Kontaktpersona: Oskars Freiborns, mob.28449103, e-pasts: oskarsfreiborns@gmail.com

Iepazīsties ar  sacensību nolikumu ŠEIT!

Tev varētu arī interēsēt:

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls pārcelts uz 2021. gada jūliju!

09.jūlijā 2020
Ir apritējuši teju trīs mēneši kopš paziņojuma par 2020. gada Zaubes savvaļas kulinārā festivāla pārcelšanu uz 2021. gada jūliju.  Tomēr festivāla datumam tuvojoties, cilvēki sāk aktīvi interesēties vai festivāls notiks. Lēmums par festivāla pārcelšanu tika pieņemts aprīlī, kad turpinājās martā izsludinātais ārkārtas stāvoklis valstī un ikviens turpināja ievērot virkni piesardzības pasākumu, lai ierobežotu Covid-19 vīrusa izplatību.

Kā pagatavot garšīgu biskvītu?

11.maijā 2020
Savu māmiņdienas svētku torti uzcepusi pagājušā gada festivāla “Dansukker" labākā lauku torte 2019” konkursa uzvarētāja Marija Krevica un labprāt dalās zināšanās, kā pagatavot garšīgu biskvītu, lai iepriecinātu gan sevi, gan citus, ikdienā un svētkos.

Zaubes savvaļas kulinārā festivāla vadītāja Eva Koljera dalās ar nātrīšu pīrāga recepti!

21.aprīlī 2020
Nu jau arvien sparīgākas kļūst jaunās nātrītes un šobrīd tās ir pašas labākās lietošanai pārtikā. Lai arī daudz nīstas un uzskatītas par briesmīgām nezālēm, nātres patiesībā ir ļoti vērtīgs augs.

FESTIVĀLS PĀRCELTS UZ 2021. GADA JŪLIJU!

14.aprīlī 2020
Ņemot vērā esošo situāciju valstī, informējam, ka Zaubes savvaļas kulinārais festivāls tiek pārcelts uz 2021. gada jūliju!

Zaubes savvaļas kulinārajam festivālam panākumi Eiropā!

27.oktobrī 2019
24. oktobrī Granādā, Spānijā norisinājās European Cultural Tourism Network (ECTN) balvu pasniegšanas ceremonija, kurā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls ieguva 3. vietu kategorijā  “Kulinārais mantojums, pārtikas un gastronomijas tūrisms”.

Lieliskā atmosfērā, bagātīgām garšām aizvadīts Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2019!

19.jūlijā 2019
Šī gada 13. jūlijā pulcējāmies Zaubes ezera krastos, kas bija pārtapuši savvaļas garšu piedzīvojumā. Festivāla programma bija garšām un emocijām bagāta, liekot gavilēt garšu kārpiņām, jūtot līdzi sacensību un konkursu dalībniekiem, iesaistoties dažādās aktivitātēs brīvā dabā. Šogad festivāls pulcēja vairāk kā 5000 apmeklētājus. Kā norāda festivāla organizatore Eva Koljera: “Festivāls ir par cieņpilnu attieksmi pret …
BIĻETES