Četru nodarbību cikls tiešsaistē – ZOOM platformā “Jaunrade savvaļas produktu gatavošanā”

06.jūlijā 2021

Pirmā nodarbība – “Savvaļas augu virtuve”  

13.07.2021.

Norises laiks:              pieslēgšanās no plkst. 18.45

                                        19:00 – 21:00

Norises vieta:             Tiešsaistē ZOOM platformā, Cēsu rajona lauku partnerības FB kontā

Pasākumu vada:         Vaira Kārkliņa, savvaļas augu eksperte, “Dabas studijas” vadītāja

Organizē:                    Biedrība „Cēsu rajona lauku partnerība”

 

Nodarbības ietvaros  dalībniekiem tiks sniegtas praktiskas zināšanas, kā ikdienas uzturu bagātināt ar savvaļas augiem. Daudzus augus dārzā mēs uzskatām par nezālēm, bet nezinām, ka tie ir  pat vērtīgāki   nekā kultūraugi. Kādas ir šo nezāļu labās īpašības un kā no tām pagatavot garšīgas un veselīgas maltītes, par to būs stāsts  nodarbībā. Iepriekš reģistrētie dalībnieki varēs uzdot sev interesējošus jautājumus.

 

Nākamās nodarbības:

17.08. plkst. 19.00 “Zaļā mājas aptieciņa” –   Kā  augus lietot  veselības uzturēšanā

14.09. plkst. 19.00  “Zaļā kosmētika” –  Kosmētika – pilnīgi bez ķīmijas

28.09.  plkst. 19.00 “Zaļā mājas tīrība” – Kā ar augiem tīrīt māju

 

 

* Pasākuma programmas saturā iespējami papildinājumi, izmaiņas

* REĢISTRĀCIJA būs pieejama e -vidē

* Papildus info: e-pasts cesis@partneriba.lv,  Ieva – 26850417 ; Daiga -29128813

 

Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekts Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders”

Tev varētu arī interēsēt:

Zaubes savvaļas kulinārā festivāla 2022 programma

03.jūlijā 2022
Pēc divu gadu pārtraukuma klātienē atgriežas Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir “izdzīvošana dabā”. Šī gada 9. jūlijā Zaubes Augšezera un Lejasezera krasti, un Muižas parks visas dienas garumā pārtaps garšu ceļojumā, kurā ikviens visdažādākajos veidos varēs izgaršot uz izzināt savvaļu un savvaļas garšas. Šogad ieeja festivālā bez maksas!

Izsludināta pieteikšanās uz meistarklasēm!

02.jūlijā 2022
Piedzīvo neaizmirstamu ēdiena gatavošanas pieredzi ar mūsu lieliskajiem pavāriem un savvaļas kulinārijas entuziastiem!

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2022

22.jūnijā 2022
Piedzīvo garšas, stāstus un iegūsti jaunus iespaidus 9.jūlijā Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā! 

Klajā nākusi “Zaubes savvaļas receptes 2021” grāmatiņa

11.novembrī 2021
Grāmatiņā apkopotas 15 savvaļas receptes. Grāmata pieejamā gan latviešu, gan angļu valodā.

NODARBĪBU CIKLS – “Jaunrade savvaļas produktu gatavošanā” nodarbības

26.oktobrī 2021
Nodarbībs vada Vaira Kārkliņa, savvaļas augu eksperte, “Dabas studijas ”Skara”” vadītāja. Visas nodarbības pieejamas YouTube!

MEISTARKLASE – idejas gardām dāvanām

26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar “Gemoss” šefpavāri Inu Poliščenko. Meistarklase pieejama YouTube!
Biļetes uz meistarklasēm