Tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Inu Poliščenko

20.septembrī 2021

Norises vieta: Tiešsaistē Zaubes savvaļas kulinārā festivāla FB kontā vai ZOOM platformā – https://zoom.us/j/95189703774

Pasākumu vadīs: Ina Poliščenko, “Gemoss” šefpavāre
Pašu gatavotas dāvanas svētkos ir tās, kas sirdi sasilda visvairāk. “Gemoss” šefpavāre Ina Poliščenko meistarklasē piedāvās trīs idejas pašu gatavotiem saldumiem no Latvijas dabas veltēm, ar ko svētkos varēsiet iepriecināt savus mīļos.

Meistarklasē varēs uzzināt, kā pagatavot:
– Izjaukto ābolu kūku ar rudens aveņu gēlu un mandeļu drumstalām (rudens ābols, sāļā karamele, avenes)
– Linsēklu miltu cepumus ar Latvijā lasītām un kaltētām nātrēm
– Veselīgu našķi -žāvētu sukāžu bumbiņas (upene, rabarbers, ābols, medus, tumšā šokolāde).

Tiešsaistes meistarklases laikā iepriekš reģistrētie dalībnieki varēs uzdot sev interesējošus jautājumus.

 

Organizē: “Cēsu rajona lauku partnerība” sadarbībā ar Cēsu novada Amatas apvienības pārvaldi.Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekts Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders”

Tev varētu arī interēsēt:

Zaubes savvaļas kulinārā festivāla 2022 programma

03.jūlijā 2022
Pēc divu gadu pārtraukuma klātienē atgriežas Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir “izdzīvošana dabā”. Šī gada 9. jūlijā Zaubes Augšezera un Lejasezera krasti, un Muižas parks visas dienas garumā pārtaps garšu ceļojumā, kurā ikviens visdažādākajos veidos varēs izgaršot uz izzināt savvaļu un savvaļas garšas. Šogad ieeja festivālā bez maksas!

Izsludināta pieteikšanās uz meistarklasēm!

02.jūlijā 2022
Piedzīvo neaizmirstamu ēdiena gatavošanas pieredzi ar mūsu lieliskajiem pavāriem un savvaļas kulinārijas entuziastiem!

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2022

22.jūnijā 2022
Piedzīvo garšas, stāstus un iegūsti jaunus iespaidus 9.jūlijā Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā! 

Klajā nākusi “Zaubes savvaļas receptes 2021” grāmatiņa

11.novembrī 2021
Grāmatiņā apkopotas 15 savvaļas receptes. Grāmata pieejamā gan latviešu, gan angļu valodā.

NODARBĪBU CIKLS – “Jaunrade savvaļas produktu gatavošanā” nodarbības

26.oktobrī 2021
Nodarbībs vada Vaira Kārkliņa, savvaļas augu eksperte, “Dabas studijas ”Skara”” vadītāja. Visas nodarbības pieejamas YouTube!

MEISTARKLASE – idejas gardām dāvanām

26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar “Gemoss” šefpavāri Inu Poliščenko. Meistarklase pieejama YouTube!
Biļetes uz meistarklasēm