Zaubes savvaļas kulinārajam festivālam panākumi Eiropā!

27.oktobrī 2019

24. oktobrī Granādā, Spānijā norisinājās European Cultural Tourism Network (ECTN) balvu pasniegšanas ceremonija, kurā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls ieguva 2. vietu kategorijā  “Kulinārais mantojums, pārtikas un gastronomijas tūrisms”. 

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls šogad sevi pierādīja jau ceturto gadu, pulcējot vairāk kā 5000 apmeklētājus. Festivāls ik gadu piedāvā doties savvaļas garšu piedzīvojumā Zaubes ezera krastos. Aizraujošas un izglītojošas lekcijas, garšu tirgus, savvaļas aktivitātes, konkursi apmeklētājiem un profesionāļiem, meistarklases un savvaļas garšas.

Ar jaunām emocijām un piedzīvojumiem uz tikšanos 2020. gada 11. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā! 

Zaubes savvaļas festivāla vadītāja Eva Koljera saņemot balvu par Zaubes savvaļas kulināro festivālu

Tev varētu arī interēsēt:

Tirgotājus un ēdinātājus aicinām pieteikties Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā!

03.martā 2020
Tirgotājus un ēdinātājus aicinām pieteikties Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā, kas norisināsies 11. jūlijā Zaubē. Pieteikties aicinām gan Amatas, gan kaimiņu novadu ēdinātājus, zemniekus, amatniekus, mājražotājus ar pašu audzētu, darinātu un ražotu produkciju. Īpaši gaidīsim ražotājus, kuri gatavo interesantus produktus no dabas veltēm!🌿

Zaubes savvaļas kulinārajam festivālam panākumi Eiropā!

27.oktobrī 2019
24. oktobrī Granādā, Spānijā norisinājās European Cultural Tourism Network (ECTN) balvu pasniegšanas ceremonija, kurā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls ieguva 3. vietu kategorijā  “Kulinārais mantojums, pārtikas un gastronomijas tūrisms”.

Lieliskā atmosfērā, bagātīgām garšām aizvadīts Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2019!

19.jūlijā 2019
Šī gada 13. jūlijā pulcējāmies Zaubes ezera krastos, kas bija pārtapuši savvaļas garšu piedzīvojumā. Festivāla programma bija garšām un emocijām bagāta, liekot gavilēt garšu kārpiņām, jūtot līdzi sacensību un konkursu dalībniekiem, iesaistoties dažādās aktivitātēs brīvā dabā. Šogad festivāls pulcēja vairāk kā 5000 apmeklētājus. Kā norāda festivāla organizatore Eva Koljera: “Festivāls ir par cieņpilnu attieksmi pret …

Noslēgusies pieteikšanās konkursam “Dansukker Labākā lauku torte 2019”

03.jūlijā 2019
Pateicamies par ļoti lielo interesi konkursā “Dansukker Labākā lauku torte 2019” un informējam, ka pieteikšanās noslēgusies, jo ir sasniegts maksimālais dalībnieku skaits. Paldies visiem, kuri pieteikušies. Par pasākuma niansēm ar katru dalībnieku sazināsimies personīgi. Uz tikšanos pasākumā!

TIEK PAGARINĀTA PIETEIKŠANĀS KONKURSAM “DANSUKKER LABĀKĀ LAUKU TORTE”

01.jūlijā 2019
Šī gada 13. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls tradicionāli pulcēs labākās lauku toršu cepējas no malu malām. Konkursā “Dansukker labākā lauku torte” pieteikt savu dalību var ikviens, kas prot cept īstas lauku tortes. Vienalga vai esat profesionālis vai darāt to savam un draugu priekam.  Konkursa “Dansukker labākā lauku torte” mērķis ir popularizēt lauku toršu cepšanas …

GATAVO DABĀ KOPĀ AR INGMĀRU LADIGU

01.jūlijā 2019
Lai izgaršotu īstu dabas garšu, festivāla laikā aicināsim gatavot uz dzīvas uguns kopā ar šefpavāru Ingmāru Ladigu. Ingmārs Ladigs iratpazīstams pavārs un raidījuma “Ēdiena daba” vadītājs, kā arī Latvijas garšas meistara titula ieguvējs.  Kopā notiks 4 dažādu ēdienu gatavošanas meistarklases, kur katrā no tām būs iespēja piedalīties ierobežotam dalībnieku skaitam / līdz 15 personām/. Pēc meistarklases …
BIĻETES DRĪZUMĀ