GATAVO DABĀ KOPĀ AR INGMĀRU LADIGU

01.jūlijā 2019

Lai izgaršotu īstu dabas garšu, festivāla laikā aicināsim gatavot uz dzīvas uguns kopā ar šefpavāru Ingmāru Ladigu.

Ingmārs Ladigs iratpazīstams pavārs un raidījuma “Ēdiena daba” vadītājs, kā arī Latvijas garšas meistara titula ieguvējs. 

Kopā notiks 4 dažādu ēdienu gatavošanas meistarklases, kur katrā no tām būs iespēja piedalīties ierobežotam dalībnieku skaitam / līdz 15 personām/. Pēc meistarklases dalībnieki varēs baudīt pašu pagatavoto ēdienu.

Meistarklase plkst. 12:00
Baklažāni un zaļās pupiņas ceptas ugunskurā ar meža ogu sojas mērci

Meistarklase plkst. 13:00
Lauku vistas zupa ar ugunskurā ceptiem kartupeļiem un jāņogām

Meistarklase plkst. 15:00
Vīnogu lapu buņģis  ar  jēra cepeti un oglēs cepti kabači ar piparmētru pesto

Meistarklase plkst. 16:00
Ugunskurā ceptas sviesta baltmaizes šķēles ar zemeņu sviestu

 

Meistarklases cena: 5,00 EUR (+ 5,00 EUR festivāla ieejas biļete)

Biļetes pieejamas: BIĻEŠU SERVISS

*Dalībnieku skaits uz meistarklasēm ierobežots

Tev varētu arī interēsēt:

Zaubes savvaļas kulinārā festivāla 2022 programma

03.jūlijā 2022
Pēc divu gadu pārtraukuma klātienē atgriežas Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir “izdzīvošana dabā”. Šī gada 9. jūlijā Zaubes Augšezera un Lejasezera krasti, un Muižas parks visas dienas garumā pārtaps garšu ceļojumā, kurā ikviens visdažādākajos veidos varēs izgaršot uz izzināt savvaļu un savvaļas garšas. Šogad ieeja festivālā bez maksas!

Izsludināta pieteikšanās uz meistarklasēm!

02.jūlijā 2022
Piedzīvo neaizmirstamu ēdiena gatavošanas pieredzi ar mūsu lieliskajiem pavāriem un savvaļas kulinārijas entuziastiem!

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2022

22.jūnijā 2022
Piedzīvo garšas, stāstus un iegūsti jaunus iespaidus 9.jūlijā Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā! 

Klajā nākusi “Zaubes savvaļas receptes 2021” grāmatiņa

11.novembrī 2021
Grāmatiņā apkopotas 15 savvaļas receptes. Grāmata pieejamā gan latviešu, gan angļu valodā.

NODARBĪBU CIKLS – “Jaunrade savvaļas produktu gatavošanā” nodarbības

26.oktobrī 2021
Nodarbībs vada Vaira Kārkliņa, savvaļas augu eksperte, “Dabas studijas ”Skara”” vadītāja. Visas nodarbības pieejamas YouTube!

MEISTARKLASE – idejas gardām dāvanām

26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar “Gemoss” šefpavāri Inu Poliščenko. Meistarklase pieejama YouTube!
Biļetes uz meistarklasēm