MEISTARKLASE – svaigi ķerta forele

26.oktobrī 2021

LR5 raidījuma “Piecas garšas” vadītājs Ritvars Toms Logins gatavo ēdienus no svaigi ķertas foreles, ņemot talkā sezonālus Latvijas dārza un savvaļas produktus.

Meistarklase pieejama šeit – Trešā tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Ritvaru Tomu Loginu “Ko var pagatavot no zivs?” – YouTube.

Video recepte pieejama šeit – Sālī cepta forele ar krēmīgu olu kulteni. Gatavo Ritvars Toms Logins – YouTube.

 

 

 

Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekts Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders”

Tev varētu arī interēsēt:

Klajā nākusi “Zaubes savvaļas receptes 2021” grāmatiņa

11.novembrī 2021
Grāmatiņā apkopotas 15 savvaļas receptes. Grāmata pieejamā gan latviešu, gan angļu valodā.

NODARBĪBU CIKLS – “Jaunrade savvaļas produktu gatavošanā” nodarbības

26.oktobrī 2021
Nodarbībs vada Vaira Kārkliņa, savvaļas augu eksperte, “Dabas studijas ”Skara”” vadītāja. Visas nodarbības pieejamas YouTube!

MEISTARKLASE – idejas gardām dāvanām

26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar “Gemoss” šefpavāri Inu Poliščenko. Meistarklase pieejama YouTube!

MEISTARKLASE – rudens saldēdiens

26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar Brantu muižas saimnieci Ilzi Briedi. Meistarklase pieejama YouTube!

MEISTARKLASE – meža sēnes

26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar šefpavāru Renāru Purmali. Meistarklase pieejama YouTube!

MEISTARKLASE – vakariņas uz grila

26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar šefpavāru Oskaru Freibornu. Meistarklase pieejama YouTube!