Noskaties otro un trešo meistaklasi ierakstā

30.jūlijā 2021

Otrās meistarklases ietvaros šefpavārs Ingmārs Ladigs skatītājus turpināja iepazīstināt ar ēdieniem, kurus vasaras laikā ir iespēja pagatavot ārā, brīvā dabā. Šefpavārs gatavoja maltīti trīs kārtās, pagatavojot meža sēņu salātus, briedi ķiršu mērcē un meža ogas sarkanvīna sīrupā.
Tiešsaistes ieraksts pieejams ŠEIT.

Trešās meistarklases ietvaros LR5 raidījuma “Piecas garšas” vadītājs Ritvars Toms Logins nodemonstrēja, ko var pagatavot no svaigi ķertas foreles turpat krastā, ņemot talkā sezonālus Latvijas dārza un savvaļas produktus.

Tiešsaistes ieraksts pieejams ŠEIT.

Tev varētu arī interēsēt:

Tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Renāru Purmali

13.septembrī 2021
16. septembrī pieslēdzies piektajai tiešsaistes gatavošanas meistarklasē kopā ar šefpavāru Renāru Purmali.

Nodarbība “Zaļā kosmētika” kopā ar Vairu Kārkliņu

13.septembrī 2021
14. septembrī no plkst. 19.00 līdz 21.00 norisināsies trešā nodarbība četru tiešsaistes nodarbību ciklā “Jaunrade savvaļas produktu gatavošanā”.

Tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Oskaru Freibornu

07.septembrī 2021
9. septembrī tiekamies ceturtajā tiešsaistes gatavošanas meistarklasē kopā ar šefpavāru Oskaru Freibornu.

Četru nodarbību cikls tiešsaistē – ZOOM platformā “Jaunrade savvaļas produktu gatavošanā”. Otrā nodarbība – “Zaļā mājas aptieciņa”

05.augustā 2021
17. augustā no plkst. 19.00 līdz 21.00 norisināsies otrā nodarbība četru tiešsaistes nodarbību ciklā “Jaunrade savvaļas produktu gatavošanā”.

Noskaties otro un trešo meistaklasi ierakstā

30.jūlijā 2021
Ir pieejami ieraksti no otrās un trešās tiešsaistes gatavošanas meistarklases.

Tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Ritvaru Tomu Loginu

19.jūlijā 2021
22. jūlijā tiekamies trešajā tiešsaistes meistarklasē kopā LR5 raidījuma "Piecas garšas" vatītāju Ritvaru Tomu Loginu.