Izsludināta pieteikšanās konkursam “Dansukker Labākā lauku torte”

07.jūnijā 2019

Šī gada13. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ietvaros jau tradicionāli norisināsies konkurss “Dansukker Labākā lauku torte”, kurā pieteikt savu dalību var ikviena lauku toršu cepēja. 

Konkursa “Labākā lauku torte” mērķis ir popularizēt lauku tortes cepšanas prasmes, veicināt to tālāknodošanu no paaudzes paaudzē, kā arī uzsvērt dabīgo produktu izmantošanas nozīmi toršu gatavošanā. Ņemot vērā, ka konkurss notiks Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ietvaros, kā viens no galvenajiem uzsvariem un vērtēšanas kritērijiem ir – toršu pagatavošanā ir jāizmanto dabīgi produkti –  lauku olas, lauku piena produkti, sezonas dabas veltes.

Šī gada konkursa tēma ir “MEŽS”.

Šogad sacensību par labākās lauku tortes titulu vadīs restorāna “Jonathan Restaurant” šefpavāre un daudz balvu ieguvusī toršu meistare Ina Poliščenko.

Visi dalībnieki saņems veicināšanas balvas. 1. vieta iegūs dāvanu karti ceļošanai pa Baltijas valstīm,
2. vieta iegūs dāvanu karti 2. personām izbraucienam ar dodkepu.lv haskijiem,
3. vieta balvā iegūs “Annas Hotel” dāvanu karti.

KĀ PIETEIKTIES?

Pieteikties konkursam var ikviens – arī tie, kuriem kūku cepšana ir vien aizraušanās!

Pieteikumus iespējams iesnigt līdz 2019. gada 1. jūlijam. Dalībnieku skaits konkursā ir ierobežots, tādēļ nekavējies ar pieteikuma iesniegšanu!

 

Tev varētu arī interēsēt:

Kā pagatavot garšīgu biskvītu?

11.maijā 2020
Savu māmiņdienas svētku torti uzcepusi pagājušā gada festivāla “Dansukker" labākā lauku torte 2019” konkursa uzvarētāja Marija Krevica un labprāt dalās zināšanās, kā pagatavot garšīgu biskvītu, lai iepriecinātu gan sevi, gan citus, ikdienā un svētkos.

Zaubes savvaļas kulinārā festivāla vadītāja Eva Koljera dalās ar nātrīšu pīrāga recepti!

21.aprīlī 2020
Nu jau arvien sparīgākas kļūst jaunās nātrītes un šobrīd tās ir pašas labākās lietošanai pārtikā. Lai arī daudz nīstas un uzskatītas par briesmīgām nezālēm, nātres patiesībā ir ļoti vērtīgs augs.

FESTIVĀLS PĀRCELTS UZ 2021. GADA JŪLIJU!

14.aprīlī 2020
Ņemot vērā esošo situāciju valstī, informējam, ka Zaubes savvaļas kulinārais festivāls tiek pārcelts uz 2021. gada jūliju!

Zaubes savvaļas kulinārajam festivālam panākumi Eiropā!

27.oktobrī 2019
24. oktobrī Granādā, Spānijā norisinājās European Cultural Tourism Network (ECTN) balvu pasniegšanas ceremonija, kurā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls ieguva 3. vietu kategorijā  “Kulinārais mantojums, pārtikas un gastronomijas tūrisms”.

Lieliskā atmosfērā, bagātīgām garšām aizvadīts Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2019!

19.jūlijā 2019
Šī gada 13. jūlijā pulcējāmies Zaubes ezera krastos, kas bija pārtapuši savvaļas garšu piedzīvojumā. Festivāla programma bija garšām un emocijām bagāta, liekot gavilēt garšu kārpiņām, jūtot līdzi sacensību un konkursu dalībniekiem, iesaistoties dažādās aktivitātēs brīvā dabā. Šogad festivāls pulcēja vairāk kā 5000 apmeklētājus. Kā norāda festivāla organizatore Eva Koljera: “Festivāls ir par cieņpilnu attieksmi pret …

Noslēgusies pieteikšanās konkursam “Dansukker Labākā lauku torte 2019”

03.jūlijā 2019
Pateicamies par ļoti lielo interesi konkursā “Dansukker Labākā lauku torte 2019” un informējam, ka pieteikšanās noslēgusies, jo ir sasniegts maksimālais dalībnieku skaits. Paldies visiem, kuri pieteikušies. Par pasākuma niansēm ar katru dalībnieku sazināsimies personīgi. Uz tikšanos pasākumā!
BIĻETES