Izsludināta pieteikšanās konkursam “Dansukker Labākā lauku torte”

07.jūnijā 2019

Šī gada13. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ietvaros jau tradicionāli norisināsies konkurss “Dansukker Labākā lauku torte”, kurā pieteikt savu dalību var ikviena lauku toršu cepēja. 

Konkursa “Labākā lauku torte” mērķis ir popularizēt lauku tortes cepšanas prasmes, veicināt to tālāknodošanu no paaudzes paaudzē, kā arī uzsvērt dabīgo produktu izmantošanas nozīmi toršu gatavošanā. Ņemot vērā, ka konkurss notiks Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ietvaros, kā viens no galvenajiem uzsvariem un vērtēšanas kritērijiem ir – toršu pagatavošanā ir jāizmanto dabīgi produkti –  lauku olas, lauku piena produkti, sezonas dabas veltes.

Šī gada konkursa tēma ir “MEŽS”.

Šogad sacensību par labākās lauku tortes titulu vadīs restorāna “Jonathan Restaurant” šefpavāre un daudz balvu ieguvusī toršu meistare Ina Poliščenko.

Visi dalībnieki saņems veicināšanas balvas. 1. vieta iegūs dāvanu karti ceļošanai pa Baltijas valstīm,
2. vieta iegūs dāvanu karti 2. personām izbraucienam ar dodkepu.lv haskijiem,
3. vieta balvā iegūs “Annas Hotel” dāvanu karti.

KĀ PIETEIKTIES?

Pieteikties konkursam var ikviens – arī tie, kuriem kūku cepšana ir vien aizraušanās!

Pieteikumus iespējams iesnigt līdz 2019. gada 1. jūlijam. Dalībnieku skaits konkursā ir ierobežots, tādēļ nekavējies ar pieteikuma iesniegšanu!

 

Tev varētu arī interēsēt:

Zaubes savvaļas kulinārā festivāla 2022 programma

03.jūlijā 2022
Pēc divu gadu pārtraukuma klātienē atgriežas Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir “izdzīvošana dabā”. Šī gada 9. jūlijā Zaubes Augšezera un Lejasezera krasti, un Muižas parks visas dienas garumā pārtaps garšu ceļojumā, kurā ikviens visdažādākajos veidos varēs izgaršot uz izzināt savvaļu un savvaļas garšas. Šogad ieeja festivālā bez maksas!

Izsludināta pieteikšanās uz meistarklasēm!

02.jūlijā 2022
Piedzīvo neaizmirstamu ēdiena gatavošanas pieredzi ar mūsu lieliskajiem pavāriem un savvaļas kulinārijas entuziastiem!

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2022

22.jūnijā 2022
Piedzīvo garšas, stāstus un iegūsti jaunus iespaidus 9.jūlijā Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā! 

Klajā nākusi “Zaubes savvaļas receptes 2021” grāmatiņa

11.novembrī 2021
Grāmatiņā apkopotas 15 savvaļas receptes. Grāmata pieejamā gan latviešu, gan angļu valodā.

NODARBĪBU CIKLS – “Jaunrade savvaļas produktu gatavošanā” nodarbības

26.oktobrī 2021
Nodarbībs vada Vaira Kārkliņa, savvaļas augu eksperte, “Dabas studijas ”Skara”” vadītāja. Visas nodarbības pieejamas YouTube!

MEISTARKLASE – idejas gardām dāvanām

26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar “Gemoss” šefpavāri Inu Poliščenko. Meistarklase pieejama YouTube!
Biļetes uz meistarklasēm