Tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Ilzi Briedi

16.septembrī 2021
Sestā Zaubes savvaļas kulinārā festivāla tiešsaistes meistarklase 23. septembrī - pieslēdzies!

Tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Inu Poliščenko

20.septembrī 2021
30. septembrī pieslēdzies septītajai tiešsaistes gatavošanas meistarklasē kopā ar “Gemoss” šefpavāri Inu Poliščenko un smelies iedvesmu saldām dāvanām svētkos.

Tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Ritvaru Tomu Loginu

19.jūlijā 2021
22. jūlijā tiekamies trešajā tiešsaistes meistarklasē kopā LR5 raidījuma "Piecas garšas" vatītāju Ritvaru Tomu Loginu.

Tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar šefpavāru Ingmāru Ladigu

09.jūlijā 2021
15. jūlijā tiekamies otrajā tiešsaistes gatavošanas meistarklasē kopā ar Re'chef šefpavāru Ingmāru Ladigu.

Tiešsaistes nodarbība “Savvaļas augu virtuve”

08.jūlijā 2021
Savvaļas augu eksperte un "Dabas studijas" izveidotāja Dr. paed. Vaira Kārkliņa stāstīs un rādīs, kā ikdienas uzturu bagātināt ar savvaļas augiem. Daudzus augus dārzā mēs uzskatām par nezālēm, bet nezinām, ka tie ir pat vērtīgāki nekā kultūraugi. Kādas ir šo nezāļu labās īpašības un kā no tām pagatavot garšīgas un veselīgas maltītes, par to būs stāsts nodarbībā.

UZ FESTIVĀLU AR VELOSIPĒDU!

07.jūnijā 2019
Esi aktīvās atpūtas piekritējs un velo sezonu sauc par savējo? Arī uz Zaubes savvaļas kulināro festivālu dosies velosipēda mugurā? Tad ieskaties velo maršrutā, kurā izbaudīsi četru novadu ceļus, varēsi piestāt vairāk kā divdesmit apskates objektos un piedzīvojumu vietās. Kā būtu ar saldumu meistarklasi Zaubē, Krīgaļu dzirnavu apskati vai tikko taisītu Skrīveru saldējumu? Ņem ģimeni un …

Viesos pie savvaļas augu zinātājiem Saldus pusē

10.jūlijā 2020
8. un 9. jūlijā  “Cēsu rajona lauku partnerības” reģiona pārstāvji 20 cilvēku sastāvā viesojās Saldū pie starptautiskā  projekta Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders” sadarbības partneriem “Saldus rajona attīstības biedrības”, lai kopīgi piedalītos projekta aktivitātes “Bioekonomika savvaļas augu un dabas līdzekļu izmantošanā veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanā” pasākumos.

Zaubes savvaļas kulinārā festivāla vadītāja Eva Koljera dalās ar nātrīšu pīrāga recepti!

21.aprīlī 2020
Nu jau arvien sparīgākas kļūst jaunās nātrītes un šobrīd tās ir pašas labākās lietošanai pārtikā. Lai arī daudz nīstas un uzskatītas par briesmīgām nezālēm, nātres patiesībā ir ļoti vērtīgs augs.

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls pārcelts uz 2021. gada jūliju!

09.jūlijā 2020
Ir apritējuši teju trīs mēneši kopš paziņojuma par 2020. gada Zaubes savvaļas kulinārā festivāla pārcelšanu uz 2021. gada jūliju.  Tomēr festivāla datumam tuvojoties, cilvēki sāk aktīvi interesēties vai festivāls notiks. Lēmums par festivāla pārcelšanu tika pieņemts aprīlī, kad turpinājās martā izsludinātais ārkārtas stāvoklis valstī un ikviens turpināja ievērot virkni piesardzības pasākumu, lai ierobežotu Covid-19 vīrusa izplatību.